Bijna zomer!

Zin in Werk coaching

Lysbeth Beels, 1 juni 2016

Op 21 juni om 0.35 uur begint de zomer. De natuur staat in volle bloei, en de dagen zijn maximaal lang. In feite worden ze zelfs weer korter na de langste dag op 21 juni. Maar het duurt nog lang tot op de kortste dag op 21 december de winter begint.

Wat heeft dit voorjaar voor jou tot nog toe helder gemaakt over je doelen en de vorm waarin je deze wilt realiseren?

Heb je gevoeld hoe de ontwikkelingen soms vertraagd, maar wel stug doorgaand, de plannen die je had hebben bijgesteld, verfijnd, uitgediept, meer richting hebben gegeven? Is er al een min of meer duidelijke lijn zichtbaar voor je?

Heb je gevoeld hoe de energie-impuls van het voorjaar zich wilde voortzetten in de realiteit van alledag, en hoeveel weerstand die ook tegen kon komen daarin? Groei en ontwikkeling gaat niet altijd vanzelf. Er is energie voor nodig, soms juist tegen weerstand in of er dwars doorheen. De natuur, het leven in brede zin, en je eigen ervaringen laten dat prachtig zien.

We zitten nu ongeveer op de helft van de cyclus van creatie naar manifestatie (zie ook eerdere blog). Hoe kijk jij terug op wat er is gebeurd de afgelopen maanden? Hoe sta je er nu in? En wat zou je willen voor de komende periode?

Wil je hier verder over uitwisselen met één van de coaches van Zin in Werk, en wat betreft het thema Creatie en manifestatie in het bijzonder, dan kun je mailen naar Lysbeth Beels via info@mercuria.nl of naar Jettie van den Houdt via info@vandenhoudt-communicatie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *