Lente! Wat doe jij met de RAM impuls van het prille voorjaar voor je werk?

Zin in werk logo

Lysbeth Beels, 11 april 2016

Sinds 20 maart is de lente begonnen, en staat de Zon astrologisch gezien in het dierenriemteken Ram.

In deze maand is de pure groeikracht van Ram voelbaar, de prille maar sterke energie om iets nieuws te beginnen, of ideeën die al langer bestonden, nu echt door te zetten en ermee aan de slag te gaan. Zoals het dier de Ram met zijn hoorns een flinke stootkracht kan hebben, zo wil deze impuls aanzetten tot actie. In de natuur is dit goed te zien aan de bollen die naar boven schieten als de temperatuur even wat zachter is. De ene dag is er nog niets te zien, de volgende kan de plant al een eind boven de grond zichtbaar zijn, of alweer een stuk gegroeid. Zoveel planten en bomen lopen uit in deze tijd. De kracht en snelheid waarmee dit gebeurt, maakt de ramenergie goed zichtbaar. Ook in de dierenwereld is vaak de voortplanting van het nieuwe jaar waar te nemen.

Astrologisch hoort bij het dierenriemteken Ram de planeet Mars. Mars is de planeet van energie, je doelen, ambities, wensen, assertiviteit, sexualiteit.
Nu is de vraag, waar richt je de Marskracht van deze tijd op? Voor welke doelen zet jij de energie in? Laat je hem alle kanten op gaan, met het risico op versnippering of verspilling, of heb je een heldere focus en weet je welke doelen je wilt realiseren?

Om een duurzame vorm te bereiken voor projecten en plannen, is behalve Mars energie ook Saturnus energie nodig. Saturnus zorgt voor beperking, keuzes, duidelijkheid, degelijkheid en een tastbare vorm. Bewustzijn, helderheid en duidelijke keuzes zijn nodig om de doelen die je wilt te bereiken.

Heb jij voor jezelf helder welke ambities je hebt voor werk? Weet je waar jouw focus ligt?
Mogelijk loop je al een tijd met plannen rond, maar zijn ze nog niet goed van de grond gekomen.
Voel je nu de drive om ze ook echt te realiseren? Wat is er nog voor nodig?
Voorjaar en zomer van 2016 bieden je de kans om hiermee aan de slag te gaan en in de herfst de resultaten te kunnen zien. Zelf gewenste en gekozen doelen en projecten realiseren levert voldoening op!

Wil je hier meer over weten, of heb je interesse om een workshop hierover te volgen, mail dan naar info@mercuria.nl, of voor de workshop ook naar info@vandenhoudt-communicatie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *