Verslag Evenement 16 mei 2015

Het boek als coach Bibliotheek Wageningen Zin in Werk

Wageningen, 2 juni 2015

Met als thema ‘Het boek als coach!?’ trapten zaterdag 16 mei elf coaches de bekendmaking van het Coach Collectief ‘Zin in Werk’ af.

Het collectief is ontstaan vanuit de wens van een aantal coaches om samen te werken binnen het thema ‘Zin in Werk’ en daarnaast de toegevoegde waarde van coaches onder de aandacht te brengen. Alle coaches hadden 16 mei boeken meegenomen die hen persoonlijk geïnspireerd hebben. De bezoekers konden in deze boeken bladeren en er aan de betreffende coaches vragen over stellen. Ook konden de mensen in gesprek gaan met een of meerdere coaches over hun eigen specifieke vraag wat betreft werk.

Flink wat mensen kwamen op het evenement af, uit nieuwsgierigheid, maar ook met duidelijke vragen. Voor de coaches werd de meerwaarde van het werken in een collectief meteen duidelijk. Mensen met een vraag konden worden doorverwezen naar de juiste persoon of een start maken bij de ene coach en een vervolg bij de andere coach.

Nieuwsgierig geworden? De coaches hebben de komende woensdagen tussen 11 en 13 spreekuur in de Bblthk, loop rustig binnen (met of zonder vraag)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *