Zin in werk: een samenwerkingsverband van drie coaches

De drie coaches van Zin in Werk:
Ans Vermeulen, Jettie van den Houdt en Xandra Bakker

Benut de kracht van drie coaches

Zin in Werk bundelt professionele diversiteit om zo aan te sluiten op specifieke behoeftes van organisaties en de mensen in het team. Elk van ons heeft ruimte ervaring als zelfstandig werkend coach voor zowel individuele klanten als groepen. Meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van coaching hebben wij met een diploma verzilverd. Voorbeelden hiervan zijn: NLP.  counseling, oplossingsgericht werken, welzijnswerk, pedagogiek. In 2009 verscheen van Jettie van den Houdt haar boek ‘En nu naar buiten!’ met vele werkvormen en trainingen die ook vandaag de dag nog door trainers worden toegepast. 

 

Ans Vermeulen
levens- en loopbaancoach

Ik focus op talent, ontwikkeling en groei van mensen en organisaties.

Jettie van den Houdt
wandelcoach

Ik zet mensen en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging.

Xandra Bakker
perspective counseling

De wereld is het waard om jou volledig in jouw kracht te zien.

Zin in werk is een samenwerkingsverband van drie coaches: Ans Vermeulen, Jettie van den Houdt en Xandra Bakker. Zij vinden plezier en voldoening belangrijke ingrediënten, die in het werk niet mogen ontbreken. 

“Plezier en voldoening bereik je door betekenis te zien in je werk, gemotiveerd te zijn en een goede onderlinge verbinding te hebben met je collega’s. Het begeleiden van dat proces is voor ons de motor voor ons eigen werkplezier.”