Xandra Bakker, Perspective Counseling

Xandra Bakker
Perspective Counseling

Het gras is groener bij de buren

Het gezegde ‘het gras is altijd groener bij de buren’ zegt het helemaal. Want diezelfde buurman vindt jouw gras waarschijnlijk ook groener dan het zijne. Het ligt er dus maar net aan vanuit welk perspectief je het ‘gras’ bekijkt. Leven vanuit een ander perspectief is de rode draad in mijn eigen leven en breng ik graag over aan anderen. 

Zo is het ook met het leven. Op het moment dat je beseft dat jij en jij alleen de leiding over jouw leven hebt, en je dus daar naar kunt handelen, verandert alles. Vanuit het perspectief van de regisseur zie je welke patronen je steeds weer volgt, welke valkuilen iedere keer weer voor je klaarliggen en waar je een snelle reactie hebt gegeven in plaats van een weloverwogen antwoord. En of je nu verbetering in je leven of in je werken verlangt – jij bent de spil. Altijd. 

Go with the flow

Dus neem het roer in handen. ‘Go with the flow’ wil niet meer zeggen dan: je blik op de horizon en met het roer in handen, met de stroom mee, maar wel bijsturen daar waar nodig. Je wilt toch niet op die grote rotsen varen en ook die waterval wil je liever vermijden. 

Leven en werk

We werken gemiddeld zo’n 40 jaar van ons leven en brengen vaak meer tijd door met onze collega’s dan met onze familie en vrienden. Op het moment dat je ergens een onbalans in je leven ervaart, heeft dat effect op alle aspecten van je leven. Een kleine verandering heeft daarmee ook op alle fronten effect.

Je bent het waard

De wereld is het waard om jou volledig in jouw kracht te zien. Gun het jezelf om volledig vanuit liefde jezelf te zijn. Zodat jij jouw droomleven kan gaan creëren en mogelijkheden ziet om de volgende stap op jouw levenspad te zetten. Ont-wikkel jezelf!

Coachingstrajecten speciaal voor jou

Op een liefdevolle manier, die voor jou werkt. Leven, werken, genieten op jouw manier; Volgens jouw wensen, dromen en verlangens. Ik help je je dromen weer te ontdekken en ze vorm te geven. 
Dit doe ik door mijn geheel op maat gemaakte coachingstrajecten, blogs, gratis community op Facebook, online programma’s en healingsessies persoonlijk of in groepsverband.

Doe wat bij je past

Je hoeft het niet meer alleen te doen. Ik help je om jouw energieveld te
vergroten en goed in balans te houden. Ik leer je je leven te leiden met vertrouwen in jezelf. Op de manier die bij jou past. Je leert om meer en meer te luisteren naar jouw innerlijke waarheid en wijsheid. Waardoor je je energie op een succesvollere manier op ieder gebied van je leven, privé en werk, goed in balans leert te houden.

Zin in werk is een samenwerkingsverband van drie coaches: Ans Vermeulen, Jettie van den Houdt en Xandra Bakker. Zij vinden plezier en voldoening belangrijke ingrediënten, die in het werk niet mogen ontbreken. 

“Wij willen mensen en organisaties laten schitteren. Plezier en voldoening bereik je door betekenis te zien in je werk, gemotiveerd te zijn en een goede onderlinge verbinding te hebben met je collega’s.”